Hapro Roady

De Hapro Roady maakt reizen comfortabel. Bij de keuze van de constructie en de materialen is veel aandacht besteed aan betrouwbaarheid, veiligheid, milieuvoordelen en gebruiksgemak. Dankzij het oog voor detail is de Roady een waardevolle investering in reiscomfort.
De Roady is Hapro's betaalbare instapmodel voor zorgeloos en veilig reizen met voldoende ruimte voor al uw extra bagage. Elk jaar en elke reis opnieuw
Extra bagage meenemen is mooi, mits u verzekerd bent van een solide en veilige oplossing. En dat is precies wat de Hapro Roady u biedt. Deze dakkoffer is gemaakt van zorgvuldig geselecteerde, stevige en fraaie ABS/ASA-materialen die UV- en impactbestendig zijn. De bodem en het deksel zijn voor 80 procent gemaakt van gerecycled materiaal.
Maak een kleine auto groot, of een grote auto groter. De extra bagageruimte van de Hapro Roady is een waardevolle investering. U heeft altijd alles bij u en kunt comfortabel reizen. Belangrijke ingrediënten voor een ontspannen vakantie. Waarom zou u zichzelf tekortdoen?
Hapro stelt hoge eisen aan materialen en productieprocessen. Alles wordt grondig gecontroleerd om aan de strikte productienormen te voldoen. Hierdoor kan Hapro een uitstekende kwaliteit van alle producten garanderen. U krijgt bovendien drie jaar garantie en kunt in die periode rekenen op volledige service. Niet dat u die nodig zult hebben

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »