Hapro Zenith

De Hapro Zenith is een klasse apart. Aan alles is gedacht: het design, de aërodynamica, de betrouwbaarheid, de veiligheid en het gebruiksgemak. Met oog voor detail en het gebruik van de meest geavanceerde materialen is de Zenith zonder twijfel een waardevolle investering in reiscomfort. Plezierig en veilig reizen met een schitterend ontworpen ruimte voor al uw extra bagage. Elk jaar en elke reis opnieuw.
De Zenith is Hapro's onbetwiste topmodel. Een combinatie van innovatieve en intelligente eigenschappen met state-of-the-art materialen en een oog voor detail. De Zenith is de sublieme oplossing voor iedereen die extra ruimte wil verenigen met pure elegantie. Niets aan deze dakkoffer zal afdoen aan het design van uw auto. Of u nu met uw gezin op skivakantie gaat of een weekend gaat zeilen met vrienden - de Zenith biedt alle ruimte, veiligheid en luxe die u nodig heeft.
De Hapro Zenith is gemaakt om in het oog te springen. De spannende belijning en aërodynamische vormgeving zijn een genot voor het oog en passen helemaal bij de nieuwste trends op het gebied van automotive design.De slanke, aerodynamische vorm van de Zenith is ontworpen om door de wind te snijden. Dankzij de unieke aerodynamische randloze neus, wordt windegeruis duidelijk verminderd.
Voor extra stevigheid is de randloze neus van de dakkoffer versterkt met een metalen dwarsprofiel.
De roestvrijstalen diffuser heeft een omgekeerde V-vorm: een mooie aanvulling op de lijnen van de V-vorm in het deksel. 
Ook hier is niets aan het toeval overgelaten.De Hapro Zenith is meer dan een knappe verschijning. Veiligheid staat altijd voorop. De Zenith is dan ook onderworpen aan een reeks tests onder de meest extreme omstandigheden. Citycrash-tests, stabiliteitstests, tril-, water- en windtunneltests: niets is aan het toeval overgelaten. De Hapro Zenith is voor alle tests met vlag en wimpel geslaagd en is TÜV-gecertificeerd.Smal en slank aan de buitenkant, maar groot en ruimtelijk van binnen.
De Hapro Zenith biedt een zee van ruimte in een stijlvol en intelligent aërodynamisch ontwerp. De Hapro Zenith is verkrijgbaar in twee uitvoeringen. Zowel de Zenith 6.6 als de Zenith 8.6 zijn leverbaar in drie luxueuze kleuren: Brilliant Black, Pure White of de exclusieve Silver Carbon.* Ruimte en design komen prachtig samen.

 
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »