Hapro Traxer

De Hapro Traxer is een ruime en fraai vormgegeven dakkoffer, ontworpen voor ondernemende en avontuurlijke trips met het hele gezin. Het model is robuust, uiterst betrouwbaar en een veilige opbergruimte voor al uw bagage. De Traxer is gemaakt van moderne en duurzame materialen. Een waardevolle investering in zorgeloos en veilig reizen.
De Hapro Traxer heeft alles wat u mag verwachten van een comfortabel product. De Traxer combineert het beste op het gebied van veiligheid en functionaliteit en is uw onvoorwaardelijke partner op elke reis. Het is de ideale oplossing als u op zoek bent naar extra ruimte. De Traxer biedt iedereen de mogelijkheid om alle benodigdheden mee te nemen tijdens avontuurlijke uitjes en actieve vakanties met het hele gezin. Welke bestemming u ook kiest, de Traxer is uw onwrikbare en betrouwbare partner - recht boven uw hoofd.
De Hapro Traxer heeft een krachtig en veelzeggend uiterlijk. Solide en elegant, stijlvol en verrassend ruim. Moderne technologie in een fraai ontwerp, dat kenmerkt de Hapro Traxer. Een goed uitgedacht concept dat veel ruimte en comfort biedt én een veilige opslag is voor al uw bagage.
De veiligheid van de Hapro Traxer is vanzelfsprekend. Het is een eigenschap die beproefd is door middel van een reeks tests onder de meest extreme omstandigheden. Citycrash-tests, stabiliteitstests, tril-, water- en windtunneltests: niets is aan het toeval overgelaten. De Hapro Traxer is voor alle tests met vlag en wimpel geslaagd.
De Hapro Traxer biedt al de extra ruimte die u niet kon vinden in uw kofferbak. Dankzij het efficiënte ontwerp kunt u tot wel 75 kg aan bagage meenemen. De metalen profielen in de bodem van de dakkoffer zorgen voor optimale stevigheid en stabiliteit. Welk model u ook kiest, voor alle uitvoeringen van de Hapro Traxer gelden dezelfde kwalificaties: elegantie, maximale veiligheid en een geweldige functionaliteit. U kiest gewoon de uitvoering die het beste bij u past.
De Hapro Traxer is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en afmetingen. De Traxer 8.6 biedt u zelfs een overweldigende laadruimte van maar liefst 530 liter! U heeft dus nooit meer discussie over wat er wel en niet mee kan.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »